Vissevasse Poster Friends

ORD. 498 SEK

297 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid 2-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Vissevasse Poster 'Friends'

Vissevasse Poster 'Friends' i snygg modern grafisk retrostil. Postern är tryckt på syrafritt, reflexfritt och färgäkta papper som inte solbleks. Vissevasse är en dansk designstudio med två danska grafiska designers - Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen, som arbetar i gränslandet mellan grafisk design, mode och schenografi. Dorthe och Karsten är fascinerade av ikoniska byggnader och städer. Stilen är nordisk, minimalistisk, färgskalan är i milda pasteller och motiven har inslag av skön nostalgi. Vissevasse Posters är tryckta på syrafritt matt svenskt papper, högkvalitativa och miljögodkända Multi Art Matt 170 g. (Ram ingår ej.)

STORLEKAR: 30x40 cm. 50x70 cm.

Vissevasse är en dansk design och pappersstudio bestående av två danska grafiska designers - Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen som de senaste tjugo åren har arbetat i gränslandet mellan grafisk design, mode och schenografi. Dorthe och Karsten är fascinerade av ikoniska byggnader och städer. Stilen är nordisk, minimalistisk, färgskalan är i milda pasteller och motiven har inslag av skön nostalgi. Vissevasses fina Posters är snygga att hänga tillsammans med t ex fotokonst. Vi är Återförsäljare av Vissevasse Posters Online och i vår Butik i Stockholm (Lidingö).

Tipset:

Vissevasses snygga Posters är snygga att kombinera flera tillsammans och passar även bra tillsammans med t ex fotokonst.

Faktarutan:

Art. Nr

Storlek30x40 cm. 50x70 cm
MaterialPapper

Fler varor på samma tema:

 • #poster
 • #posters
 • #vintage
 • #poster vintagestil
 • #vissevasse
 • #retro poster
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Vissevasse Poster Friends

  Vissevasse Poster Friends

  Vissevasse Poster 'Friends' i grafisk retrostil, storlekar 30x40 cm, 50x70 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.