Vanilla Fly Poster Jordgubbar

ORD. 179 SEK

139 SEK

Antal i lager: -

Leverans ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Vanilla Fly Poster Jordgubbar

Vanilla Fly snygg Poster 'Jordgubbar' poster i vintagestil som är jättefin t ex i köket. (Texten 'Sample etc' på bilden står inte på den riktiga Postern, den är för att skydda mot plagiat.) Vanilla Fly är ett märke med en alldeles egen, ibland lite lätt burlesk fransk vintagestil, kryddad med humor. Vanilla Fly's Posters har ofta mystiska motiv från djurens värld och underfundiga textbudskap. Tuschtecknade fåglar, fjärilar, dödskallar, korpar och lite halvläskiga insekter är typiska för Vanilla Fly.

STORLEK: 30x40 cm

Passande ramar hittar du här.

Vanilla Fly Posters har ofta motiv som fåglar, skelett, dödskallar, korpar, får och grisar. Liksom tatuerade män och sekelskifteskvinnor med konstnärliga håruppsättningar. (Ibland med en trollslända som hårdekoration…) Hos Vanilla Fly kan lite vad som helst hända! Vanilla Fly gör även läckra vita porslinsmuggar, kuddar, ljusstakar mm. Allt i samma härliga mycket personliga vintagestil! Letar du efter en återförsäljare av Vanilla Fly i Stockholm eller Online har du kommit rätt!

Tipset:

Tankar på en Tavelvägg? Vi har en hel rad grafiska posters från VANILLA FLY i samma serie som är jättefina att hänga tillsammans. Vi har även matchande svarta ramar och ramar i natur.

Faktarutan:

Art. Nr

Storlek30x40 cm
MaterialPapper
FärgRöd

Fler varor på samma tema:

 • #poster
 • #posters
 • #affisch
 • #Vanilla Fly
 • #vanilla fly poster
 • Matchande varor:

  Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Vanilla Fly Poster Jordgubbar

  Vanilla Fly Poster Jordgubbar

  Vanilla Fly Poster Jordgubbar - poster i skön vintagestil, storlek 30x40 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.