Vanilla Fly Poster Flower Bouquet 2

149 SEK

Antal i lager: -

Leverans ca 1 vecka

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Vanilla Fly Poster Flower Bouquet 2

Vanilla Fly vacker Poster 'Flower Bouquet 2' i vintagestil som påminner om en gammal oljemålning och passar fint i nya lyxiga Art Deco-stilen. Vanilla Fly är ett märke med en alldeles egen, ibland lite lätt burlesk fransk vintagestil. Vanilla Fly's Posters har ofta mystiska motiv från djurens värld och underfundiga textbudskap. Tuschtecknade fåglar, fjärilar, dödskallar, korpar och lite halvläskiga insekter är typiska för Vanilla Fly. (Texten 'Sample etc' på bilden står inte på den riktiga Postern, den är för att skydda mot plagiat.) 

STORLEK: 30x40 cm

Passande ramar hittar du här.

Vanilla Fly Posters har ofta motiv som fåglar, skelett, dödskallar, korpar, får och grisar. Liksom tatuerade män och sekelskifteskvinnor med konstnärliga håruppsättningar. (Ibland med en trollslända som hårdekoration…) Hos Vanilla Fly kan lite vad som helst hända! Vanilla Fly gör även läckra vita porslinsmuggar, kuddar, ljusstakar mm. Allt i samma härliga mycket personliga vintagestil! Letar du efter en återförsäljare av Vanilla Fly i Stockholm eller Online har du kommit rätt!

Tipset:

Tankar på en Tavelvägg? Vi har en hel rad posters från VANILLA FLY i samma serie som är jättefina att hänga tillsammans. Vi har även matchande svarta ramar och ramar i natur.

Faktarutan:

Art. Nr

Storlek30x40 cm
Färg-
MaterialPapper
MotivBlommigt

Fler varor på samma tema:

 • #poster
 • #posters
 • #affisch
 • #Vanilla Fly
 • #vanilla fly poster
 • Matchande varor:

  Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Vanilla Fly Poster Flower Bouquet 2

  Vanilla Fly Poster Flower Bouquet 2

  Vanilla Fly Poster Flower Bouquet 2 - poster i skön vintagestil, storlek 30x40 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.