THG Soffbord Miami

11 700 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 1/2 vecka

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

THG runt Soffbord 'Miami' 

THG lyxigt runt Soffbord 'Miami' i glas och lätt antikbehandlad mässings-finish i läcker Art Deco-stil. Mycket gediget gods och perfekt för dig som vill skapa en eklektisk internationell och lyxig hotell-känsla där hemma. Bordets metallstomme är i 100% gedigen aluminium som behandlats för att få en lätt vintage något mörkare mässings-touch.  OBS! Alla THG´s bord är handgjorda med en rustik hantverksmässig känsla. Varje bord är unikt. Du kan allltså inte vänta dig en perfekt industriell finish. (Tack och lov.)

(OBS! Detta bordet har en såpass stor glasskiva att det eventuellt bara kan säljas i Stockholmsomårdet eller för avhämtning i vår Butik på Lidingö för att undvika fraktskador.)

STORLEK: Diameter 100 cm. Höjd 50 cm.

THG Home and Interior gör exklusiv inredning med en lyxig känsla. De har bl a mycket snygga soffbord i den trendiga Art Deco-stilen. THG gör också mycket läckra inredningsdetaljer i Art Deco-stil som ljusstakar, lampor och glasburkar med apor, giraffer, elefanter, noshörningar, zebror etc. Nu vill alla ha minst ett djur därhemma!

Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av THG i Stockholm (i vår Butik på Lidingö) och hos oss handlar du snabbt, tryggt och säkert THG Online.

Tipset:

Soffbord för dig som är ute efter ett exklusivt bord som skapar en lyxig känsla i vardagsrummet...

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd50 cm
Diameter100 cm
Materialmetall
FärgMässingsfärg

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #mässing
 • #art deco
 • #thg
 • #thg home
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  THG Soffbord Miami

  THG Soffbord Miami

  THG exklusivt runt Soffbord 'Miami' i glas och mässing, diameter 100 cm, höjd 50 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.