Sthål stor skål / Salladsskål Arabesque Vit keramik

598 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Sthål stor skål / Salladsskål i keramik 'Arabesque Vit' 

Sthål stor skål / Salladsskål i keramik 'Arabesque Vit' precis lagom storlek som t ex salladsskål. Skålen har en organisk form med vackert oregelbundna kanter och en stilig dekor i relief med Sthåls dekorativa påfågel och fina blad. Skålens glasyr ser ut som den är krackelerad (fast den inte är det) vilket ger ett läckert vintage uttryck. Den vackra skålen är gjord i stengods och bränd i mycket hög temperatur vilket gör både själva skålen och glasyren väldigt hållbar. Keramiken från Ståhl är handgjorda bruksföremål som är gjorda för att slitas på länge... Varje föremål är handgjort och det finns inte två stycken som är exakt identiska. Går bra att diska i maskin, använda i micron och är ugnsfasta! 

STORLEK: Diameter 26 cm.

Namnet Arabesque kommer från franskan och betyder arabiska. Det är också ett speciellt konstnärligt uttryck med slingmönster av växter, blad och rankor. Alla delar tillverkas i vit stengodslera som bränns på mycket hög temperatur så att den blir hållbar och vattentät. De vackra glasyrerna är omsorgsfullt utvalda för att få maten att se aptitlig ut. Hantverket i kombination med att både leran och glasyren har ett eget liv, gör att varje enskilt gods får ett unikt utseende. Ingen del är den andra exakt lik, men släktskapet är tydligt. Och som en extra garanti sätter Sthål sitt sigill i botten – en garanti för många, många fester framöver...

Tipset:

Vi har Sthål keramik i bl a koppar, skålar, avlånga mindre fat och stora runda uppläggningsfat i flera olika färger. Sthål keramik är väldigt vackert att kombinera ihop flera färgkombinationer tillsammans.

Faktarutan:

Art. Nr

Diameter26 cm
MaterialKeramik
FärgVit

Fler varor på samma tema:

 • #boho chic
 • #skål
 • #sthål
 • #arabesque
 • #bohostil
 • #bohemstil
 • #vit skål
 • #keramik
 • #stengods
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Sthål stor skål / Salladsskål Arabesque Vit keramik

  Sthål stor skål / Salladsskål Arabesque Vit keramik

  Sthål stor skål / Salladsskål i keramik 'Arabesque Vit' med vacker påfågel dekor, ugnsfast i slitstarkt stengods

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.