Sthål kopp Arabesque Ocean keramik 2 Set

589 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Sthål kopp i keramik Arabesque Ocean

2-set Koppar i keramik från Sthål - Arabesque Ocean - med jättevacker dekor i relief i läcker Boho Chic stil med Sthåls dekorativa påfågel och sirliga blad. Den vackra koppen är gjord i stengods och bränd i mycket hög temperatur vilket gör både själva skålen och glasyren väldigt hållbar. Koppen är ugnsfast och perfekt till allt från kaffe eller te till fransk löksoppa. Keramiken från Sthål är handgjorda bruksföremål som är gjorda för att slitas på länge... Varje föremål är handgjort och det finns inte två stycken som är exakt identiska. Sthåls keramik går bra att diska i maskin, använda i micron och är ugnsfast! Säljes parvis.

STORLEK: Diameter upptill 125 mm. Höjd 67 mm.

Namnet Arabesque kommer från franskan och betyder arabiska. Det är också ett speciellt konstnärligt uttryck med slingmönster av växter, blad och rankor. Alla delar tillverkas i vit stengodslera som bränns på mycket hög temperatur så att den blir hållbar och vattentät. De vackra glasyrerna är omsorgsfullt utvalda för att få maten att se aptitlig ut. Hantverket i kombination med att både leran och glasyren har ett eget liv, gör att varje enskilt gods får ett unikt utseende. Ingen del är den andra exakt lik, men släktskapet är tydligt. Och som en extra garanti sätter Sthål sitt sigill i botten – en garanti för många, många fester framöver... Vi på Countrystyle är stolta Återförsäljare av Sthål Keramik och hos oss handlar du snabbt och säkert Sthål Keramik Online.

Tipset:

Vi har Sthål keramik i bl a koppar, mattallrikar, assietter, gratängformar, skålar, avlånga mindre fat och stora runda uppläggningsfat i flera olika färger. Sthål keramik är väldigt vackert att kombinera ihop flera färgkombinationer tillsammans.

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd67 mm
Diameter125 mm
MaterialKeramik
FärgOcean blå

Fler varor på samma tema:

 • #sthål
 • #arabesque
 • #keramik
 • #kopp
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Sthål kopp Arabesque Ocean keramik 2 Set

  Sthål kopp Arabesque Ocean keramik 2 Set

  Sthål 2-set koppar i keramik Arabesque 'Ocean' med vacker påfågel dekor, ugnsfast i slitstarkt stengods

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.