Sthål kopp Arabesque Antik keramik, 2-Set

589 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Sthål kopp i keramik 'Arabesque Antik' 2-Set

Handgjord Kopp i keramik från Sthål 'Arabesque Antik' i 2-Set, med jättevacker dekor i relief i läcker Boho Chic stil med Sthåls dekorativa påfågel och sirliga blad. rost den nätta designen rymmer koppen 3 dl. Koppens glasyr ser ut som den är krackelerad (fast den inte är det) vilket ger ett läckert vintage uttryck. Den vackra koppen är gjord i stengods och bränd i mycket hög temperatur vilket gör både själva skålen och glasyren väldigt hållbar. Koppen är ugnsfast och perfekt till allt från kaffe eller te till fransk löksoppa. Keramiken från Sthål är handgjorda bruksföremål som är gjorda för att slitas på länge... Varje föremål är handgjort och det finns inte två stycken som är exakt identiska. Sthåls keramik går bra att diska i maskin, använda i micron och är ugnsfast! Säljs parvis.

STORLEK: Diameter upptill 12,5 cm. Höjd 6,7 cm. Rymmer 3 dl.

Namnet Arabesque kommer från franskan och betyder arabiska. Det är också ett speciellt konstnärligt uttryck med slingmönster av växter, blad och rankor. Alla delar tillverkas i vit stengodslera som bränns på mycket hög temperatur så att den blir hållbar och vattentät. De vackra glasyrerna är omsorgsfullt utvalda för att få maten att se aptitlig ut. Hantverket i kombination med att både leran och glasyren har ett eget liv, gör att varje enskilt gods får ett unikt utseende. Ingen del är den andra exakt lik, men släktskapet är tydligt. Och som en extra garanti sätter Sthål sitt sigill i botten – en garanti för många, många fester framöver...

Tipset:

Vi har Sthål keramik i bl a koppar, skålar, avlånga mindre fat och stora runda uppläggningsfat i flera olika färger. Sthål keramik är väldigt vackert att kombinera ihop flera färgkombinationer tillsammans.

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd6,7 cm
Diameter12,5 cm
MaterialKeramik
FärgLjusgrön

Fler varor på samma tema:

 • #boho chic
 • #mugg
 • #sthål
 • #arabesque
 • #bohostil
 • #bohemstil
 • #kopp
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Sthål kopp Arabesque Antik keramik, 2-Set

  Sthål kopp Arabesque Antik keramik, 2-Set

  Sthål kopp i keramik 'Arabesque Antik' i 2-Set handgjord med vacker påfågel dekor, ugnsfast i slitstarkt stengods

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.