Sthål Gratängform Arabesque Fikon

869 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Sthål Gratängform i keramik 'Arabesque Fikon' 

Sthål ugnsfast Gratängform i keramik 'Arabesque Fikon' med vacker dekor i relief, Sthåls dekorativa påfågel och vackra blad. Gratängformen är gjort i stengods och bränd i mycket hög temperatur vilket gör formen väldigt hållbar. Keramiken från Ståhl är handgjorda bruksföremål som är gjorda för att slitas på länge... Varje föremål är handgjort och det finns inte två stycken som är exakt identiska. Den snygga och praktiska gratängformen går bra att diska i maskin, använda i micron och är såklart ugnsfast!

STORLEK: Längd 35,5 cm. Bredd 23,5 cm. Höjd 6,5 cm.

Namnet Arabesque kommer från franskan och betyder arabiska. Det är också ett speciellt konstnärligt uttryck med slingmönster av växter, blad och rankor. Alla delar tillverkas i vit stengodslera som bränns på mycket hög temperatur så att den blir hållbar och vattentät. De vackra glasyrerna är omsorgsfullt utvalda för att få maten att se aptitlig ut. Hantverket i kombination med att både leran och glasyren har ett eget liv, gör att varje enskilt gods får ett unikt utseende. Ingen del är den andra exakt lik, men släktskapet är tydligt. Och som en extra garanti sätter Sthål sitt sigill i botten – en garanti för många, många fester framöver... Hos oss på Countrystyle köper du snabbt och enkelt Sthål keramik Online och vi är också Återförsäljare av Sthål i vår Butik i Stockholm (Lidingö).

Tipset:

Vi har Sthål keramik i bl a mattallrikar, koppar, skålar, flata och djupa tallrikar, asietter, avlånga mindre fat och stora runda uppläggningsfat i flera olika färger. Kombinera gärna flera olika färger tillsammans.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd35,5 cm
Bredd23,5 cm
Höjd6,5 cm
MaterialKeramik
FärgFikon

Fler varor på samma tema:

 • #boho chic
 • #sthål
 • #arabesque
 • #keramik
 • #fat
 • #gratängform
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Sthål Gratängform Arabesque Fikon

  Sthål Gratängform Arabesque Fikon

  Sthål Gratängform i keramik 'Arabesque Fikon' med vacker påfågel dekor, längd 35,5 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.