Sthål Delikatessfat Arabesque Primavera keramik

289 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Sthål Delikatessfat / Tapasfat i keramik 'Arabesque Primavera' 

Sthål Delikatessfat / Tapasfat i keramik 'Arabesque Primavera' perfekt fat för allt från tapas till desserter! Fatet har en vacker dekor i relief, med Sthåls dekorativa påfågel och fina blad. Fatets glasyr ser ut som det är krackelerat (fast det inte är det) vilket ger ett läckert vintageuttryck. Det vackra fatet är gjort i stengods och bränt i mycket hög temperatur vilket gör fatet väldigt hållbart. Keramiken från Ståhl är handgjorda bruksföremål som är gjorda för att slitas på länge... Varje föremål är handgjort och det finns inte två stycken som är exakt identiska. Går bra att diska i maskin, använda i micron och är ugnsfasta! 

STORLEK: Lenght 19,5 cm. Width 13,5 cm.

Namnet Arabesque kommer från franskan och betyder arabiska. Det är också ett speciellt konstnärligt uttryck med slingmönster av växter, blad och rankor. Alla delar tillverkas i vit stengodslera som bränns på mycket hög temperatur så att den blir hållbar och vattentät. De vackra glasyrerna är omsorgsfullt utvalda för att få maten att se aptitlig ut. Hantverket i kombination med att både leran och glasyren har ett eget liv, gör att varje enskilt gods får ett unikt utseende. Ingen del är den andra exakt lik, men släktskapet är tydligt. Och som en extra garanti sätter Sthål sitt sigill i botten – en garanti för många, många fester framöver...

Tipset:

Vi har Sthål keramik i bl a koppar, skålar, avlånga mindre fat och stora runda uppläggningsfat i flera olika färger. Sthål keramik är väldigt vackert att kombinera ihop flera färgkombinationer tillsammans.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd13,5 cm
Höjd19,5 cm
MaterialKeramik
FärgGrön

Fler varor på samma tema:

 • #boho chic
 • #sthål
 • #arabesque
 • #bohostil
 • #bohemstil
 • #keramik
 • #fat
 • #stengods
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Sthål Delikatessfat Arabesque Primavera keramik

  Sthål Delikatessfat Arabesque Primavera keramik

  Sthål Delikatessfat / Tapasfat i keramik 'Arabesque Primavera' med vacker påfågel dekor, ugnsfast i slitstarkt stengods 

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.