Sthål Assiett Arabesque Åska keramik, 6-set

1 699 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid 5-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Sthål Assietter i keramik 'Arabesque Åska' 

Sthål Assietter i keramik 'Arabesque Åska' i Set om 6 stycken vackra handgjorda förrätts- eller desserttallrikar med vacker dekor i relief, Sthåls dekorativa påfågel och vackra blad. Den vackra tallriken är gjord i stengods och bränd i mycket hög temperatur vilket gör både själva tallriken och glasyren väldigt hållbar. Keramiken från Ståhl är handgjorda bruksföremål som är gjorda för att slitas på länge... Varje föremål är handgjort och det finns inte två stycken som är exakt identiska. Tallrikarna går bra att diska i maskin, använda i micron och är ugnsfasta! Priset gäller Set om 6 styck!

STORLEK: Diameter 23 cm.

Namnet Arabesque kommer från franskan och betyder arabiska. Det är också ett speciellt konstnärligt uttryck med slingmönster av växter, blad och rankor. Alla delar tillverkas i vit stengodslera som bränns på mycket hög temperatur så att den blir hållbar och vattentät. De vackra glasyrerna är omsorgsfullt utvalda för att få maten att se aptitlig ut. Hantverket i kombination med att både leran och glasyren har ett eget liv, gör att varje enskilt gods får ett unikt utseende. Ingen del är den andra exakt lik, men släktskapet är tydligt. Och som en extra garanti sätter Sthål sitt sigill i botten – en garanti för många, många fester framöver... Vi är Återförsäljare för Sthål keramik och oss handlar du snabbt och enkelt Sthål Online - eller i vår Butik i Stockholm.

Tipset:

Vi har Sthål keramik i bl a koppar, skålar, avlånga mindre fat och stora runda uppläggningsfat i flera olika färger. Sthål keramik är väldigt vackert att kombinera ihop flera färgkombinationer tillsammans.

Faktarutan:

Art. Nr

Diameter23 cm
MaterialKeramik
FärgGrafitgrå

Fler varor på samma tema:

 • #boho chic
 • #sthål
 • #arabesque
 • #bohostil
 • #keramik
 • #assiett
 • #tallrik
 • #desserttallrik
 • #förättstallrik
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Sthål Assiett Arabesque Åska keramik, 6-set

  Sthål Assiett Arabesque Åska keramik, 6-set

  Sthål Assiett i keramik 'Arabesque Åska' set om 6 stycken, med vacker påfågel dekor, ugnsfast i slitstarkt stengods 

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.