Se allt Sommarshoppen:

Visar 1 - 56 av 56 produkter
Visar 1 - 56 av 56 artiklar

I Sommarshoppen hittar du allt för livet utomhus! Trädgårdsmöbler, planteringsbord mm.

Trädgårdstillbehör och trädgårdsredskap allt från hängmatta till vattenkanna.

I Vår Sommarshopp hittar du allt som gör sommaren skön! Hängmattor, vackra trädgårdsmöbler i lantlig stil, planteringsbord, krukor, korgar, fina regntåliga utemattor och vackra plädar och quiltar. Snygga saker för din trädgård som trädgårdstillbehör, vattenkanna, trädgårdsspade, blommig hammare, märkpinnar för din grönsaksodling, trädgårdssax, trädgårdssnöre mm. Och snygga saker för dig som fina trädgårdshandskar, trädgårdsbälte, verktygslåda för trädgårdssaker och knäskydd att ligga på.

Grill-tillbehör och picknick-tillbehör allt från grillförkläde till picknick-korg!

I Sommarshoppen finns såklart även coola grilltillbehör som tex grillförkläde för män och en bärbar grill som ihopfälld ser ut som en portfölj! Vi har också mängder med produkter i melamin för picknicken och livet utomhus: glas, vinglas, tallrikar, skålar för glass och fil t e x, salladsskål, salladsbestick, saftkanna, termos, mat-termos mm. Och så en färdigpackad picknickkorg förstås! Fylld med melamin och bestick för en lyckad picknick!

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.