Sanderson tapet Riverside Damask Dove / Silver

888 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Sanderson tapet Riverside Damask Dove / Silver 

Sanderson tapet Riverside Damask Dove/Silver med mjukt damast-mönster i akvarellmålad stil är en extra bred tapet om 68,6 cm. Riverside Damask ingår i Sandersons kollektion 'Waterperry' som är inspirerad av lugnet och stillheten i engelska trädgårdar och mixar blommor, växter och träd. Den trendiga färgpaletten bottnar i dova pasteller med basen i grått, silver och guld. Tapeterna har samma lätta och luftiga härligt handmålade känsla som impressionismens vackra konstverk. Sandersons Waterperry tapeter är papperstapeter som inte är förklistrade.

STORLEK: Extra bred: 68,6 cm! Mönsterpassning: Rak. Vertikalt: 64,1 cm

Sanderson tapeter förknippar vi främst med vackra tapeter i ljuvliga, gammeldags blommönster. Vi har valt ut våra främsta favoriter bland Sanderson blommiga tapeter, kända mönster som 'Peony Tree' 'English Rose' 'Adele' och 'Summer Tree'. Vackra Toilé tapeter är ett annat kännetecken för Sanderson engelska tapeter som har många vackra Toilé tapeter att välja mellan i kända Toilé mönster som 'Tally Ho' 'Fox Hunting' och 'Palampore'. Botaniska tapeter med fåglar och trendiga växter som ormbunkar och tapeter med världskarta kommer också från Sanderson. Vi på Countrystyle.se är återförsäljare av Sanderson tapeter i Stockholm och här kan du snabbt och enkelt köpa Sanderson tapeter Online.

Tipset:

Till Sanderson Waterperry tapeter finns matchande, vackra tyger i ljuvliga kvaliteter i samma blommiga och botaniska mönster.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd68,6 cm
FärgGrå

Fler varor på samma tema:

 • #tapeter
 • #sanderson
 • #tapet
 • #waterperry
 • #riverside
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Sanderson tapet Riverside Damask Dove / Silver

  Sanderson tapet Riverside Damask Dove / Silver

  Sanderson tapet Riverside Damask Dove / Silver extra bred tapet om 68,6 cm, med mjukt damast-mönster i akvarellmålad stil

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.