Sanderson Tapet Ringtailed Lemur Teal

1 128 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Sanderson Tapet 'Ringtailed Lemur Teal' 

Sanderson Tapet 'Ringtailed Lemur Teal' är en charmig tapet med söta lemurer. Fina tapeten 'Ringtailed Lemur Teal' är en gravytryckt tapet med fina detaljer som ingår i Sandersons kollektion 'The Glasshouse' med botaniska motiv flora och fauna. Sandersons tapeter är papperstapeter som inte är förklistrade.

STORLEK: Bredd: 52 cm. Längd 10,05 cm. Mönsterpassning: Vertikal 61 cm.

Sanderson tapeter förknippar vi främst med vackra tapeter i ljuvliga, gammeldags blommönster. Vi har valt ut våra främsta favoriter bland Sanderson blommiga tapeter, kända mönster som 'Peony Tree' 'English Rose' 'Adele' och 'Summer Tree'. Vackra Toilé tapeter är ett annat kännetecken för Sanderson engelska tapeter som har många vackra Toilé tapeter att välja mellan i kända Toilé mönster som 'Tally Ho' 'Fox Hunting' och 'Palampore'. Botaniska tapeter med fåglar och trendiga växter som ormbunkar och tapeter med världskarta kommer också från Sanderson. Vi på Countrystyle.se är återförsäljare av Sanderson tapeter i Stockholm och här kan du snabbt och enkelt köpa Sanderson tapeter Online.

Tipset:

Till Sanderson The Glasshouse tapeter finns matchande, vackra tyger i ljuvliga kvaliteter i samma blommiga och botaniska mönster.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd10,05 cm
Bredd52 cm
MaterialPapper
FärgPetrol

Fler varor på samma tema:

 • #tapeter
 • #sanderson
 • #tapet
 • #botanisk
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Sanderson Tapet Ringtailed Lemur Teal

  Sanderson Tapet Ringtailed Lemur Teal

  Sanderson Tapet 'Ringtailed Lemur Teal' är en charmig tapet med söta lemurer

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.