Sanderson Tapet Cashmere Paisley Mineral / Taupe

768 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Sanderson tapet 'Cashmere Paisley Mineral / Taupe' 

Sanderson tapet 'Cashmere Paisley Mineral / Taupe' är en läcker paisleymönstrad tapet från Sandersons arkiv som nu som redesignats till en modern vintagetapet för 2000-talet. 'Cashmere Paisley' ingår i Sandersons kollektion 'Art of the Garden' som är inspirerad av både gamla persiska trädgårdar och 1800-talets barockträdgårdar, en tidlös elegant kollektion som kombinerar botaniska teckningar, vattenfärger, klassiskt geometriska mönster och paisleymönster. Sandersons tapeter är papperstapeter som inte är förklistrade.

STORLEK: Längd 10,05 m. Bredd: 52 cm. Mönsterpassning: Rak 64,1 cm.

Sanderson tapeter förknippar vi främst med vackra tapeter i ljuvliga, gammeldags blommönster. Vi har valt ut våra främsta favoriter bland Sanderson blommiga tapeter, kända mönster som 'Peony Tree' 'English Rose' 'Adele' och 'Summer Tree'. Vackra Toilé tapeter är ett annat kännetecken för Sanderson engelska tapeter som har många vackra Toilé tapeter att välja mellan i kända Toilé mönster som 'Tally Ho' 'Fox Hunting' och 'Palampore'. Botaniska tapeter med fåglar och trendiga växter som ormbunkar och tapeter med världskarta kommer också från Sanderson. Vi på Countrystyle.se är återförsäljare av Sanderson tapeter i Stockholm och här kan du snabbt och enkelt köpa Sanderson tapeter Online.

Tipset:

Till Sanderson Art of the Garden-tapeter finns matchande, vackra tyger i ljuvliga kvaliteter i samma blommiga och botaniska mönster.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd52 cm
MaterialPapper
FärgKittfärgad

Fler varor på samma tema:

 • #tapeter
 • #sanderson
 • #tapet
 • #art of the garden
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Sanderson Tapet Cashmere Paisley Mineral / Taupe

  Sanderson Tapet Cashmere Paisley Mineral / Taupe

  Sanderson tapet 'Cashmere Paisley Mineral / Taupe' är en läcker paisleymönstrad tapet

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.