Se allt Rifle Paper Co:

Visar 1 - 12 av 12 produkter
Visar 1 - 12 av 12 artiklar

Rifle Paper Co - kalendrar, anteckningsböcker, posters, kul kort mm i härlig amerikansk vintagestil.

Almanackor, kort mm i amerikansk vintagestil.

Amerikanska Rifle Paper Co och Anna Rifle Bond är ett av våra absoluta favoritmärken – vi älskar allt som Anna designar i sitt alldeles egna formspråk som är så typiskt Rifle; vackert, underfundigt, elegant och naivistiskt i en salig och alldeles oemotståndlig blandning! Rifle Paper Co är framför allt kända för sina fantastiska pappersvaror, med vägg almanackor, bordskalendrar, posters, brevpapper, anteckningsböcker och massor av söta gratulationskort. Rifle Paper Co gör även fina Iphone-fodral och nu även tapeter.

Rifle Paper Co är en av våra stora favoriter!

Vi är väldigt förtjusta i amerikansk vintagedesign och gammal typografi och fina pappersvaror är något som verkligen förgyller tillvaron! Ett handskrivet kort idag är en gåva som fått ett helt annat värde. Rifle Paper Co är ett ungt företag som startades hemma i Anna och Nathan Bonds lägenhet 2009. På fem år har företaget vuxit till ett internationellt varumärke. Man har ett starkt miljötänk – alla produkter trycks i USA på återvunnet papper och man använder miljövänliga färger och skrivare.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.