Ralph Lauren Tyg Terranea Zebra Ebony

1 270 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 6-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Ralph Lauren Tyg Terranea Zebra Ebony

Ralph Lauren Tyg 'Terranea Zebra Ebony' i viscose/linne är ett klassiskt storblommigt tyg i 82% viskos/18% linne. Tyget passar för bla gardiner, kuddar, överkast och möbelklädsel - såväl i en lantlig inredning som i våningen i Stan. Ralph Lauren Tyg 'Terranea Zebra Ebony' kommer från Ralph Laurens tygkollektion 'Signature Black Palms'. Tvättråd: Kemtvätt. Kan strykas på låg värme, 2 prickar. Flamresistent. Ej för offentlig miljö. Tyget säljes som metervara - ange antal meter i rutan 'Antal'.

STORLEK: Bredd 137 cm. Mönsterpasssning Horisontell: 137 cm. Mönsterpasssning Vertikalt: 84 cm. Tyg av mönsterpassning: Rak.

 

Ralph Lauren´s fantastiskt vackra tyger är en av våra egna favoriter med sina randiga, rutiga och blommiga tyger, paisley- och toilémönster i typisk och alltid lika stilsäker Ralph lauren-stil. Där en romantisk lantlig inredning mixas med klassisk New England-stil. En tidlös vacker inredningsstil som passar lika bra på landet som i våningen i stan.

Ralph Lauren är den amerikanska kläddesignern som växte upp i tuffa kvarter i Bronx i New York och lite otippat först blev känd i för sina klassiska sportkläder, Polo Ralph Lauren - pikétröjorna med hästpolo-logotypen. Ralph Lauren har alltid varit ett fan av både preppy-looken och vintage kläder och är en mästare på att mixa de två. Idag har Ralph Lauren ett internationellt imperium som inkluderar allt från parfymer till kläder, skor, solglasögon, heminredning och fantastiskt vackra tapeter och tyger i typisk klassisk Ralph Lauren stil.

Tipset:

Ralph Lauren har mängder av helt fantastiska matchande tapeter som passar perfekt till de olika Ralph Lauren tygerna! Mixa gärna randigt, rutigt och blommigt för en läcker effekt.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd137 cm
MaterialViskos/Linne
FärgBrun
MotivBlommigt

Fler varor på samma tema:

 • #tyg
 • #ralph lauren
 • #zebra
 • #Signature Black Palms
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Ralph Lauren Tyg Terranea Zebra Ebony

  Ralph Lauren Tyg Terranea Zebra Ebony

  Ralph Lauren Tyg 'Terranea Zebra Ebony' i Viscose/Linne

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.