Ralph Lauren Tyg Mill Pond Stripe poppy/cream

1 190 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 6-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Ralph Lauren Tyg Mill Pond Stripe poppy/cream

Ralph Lauren Tyg 'Mill Pond Stripe poppy/cream' är ett exklusivt randigt tyg i 100% linne. Tyget passar för bla gardiner, kuddar, överkast och lättare möbelklädsel - såväl i en lantlig inredning som i våningen i Stan. 'Mill Pond Stripe poppy/cream' kommer från Ralph Laurens tygkollektion 'Signature Vintage Fabrics'. Tvättråd: Kemtvätt eller mild maskintvätt 30°. Kan strykas på låg värme, 2 prickar. Flamresistent. Ej för offentlig miljö. Tyget säljes som metervara - ange antal meter i rutan 'Antal'.

STORLEK: Bredd 140 cm. Mönsterpassning Horisontell: 17 cm. 

Ralph Lauren´s fantastiskt vackra tyger är en av våra egna favoriter med sina randiga, rutiga och blommiga tyger, paisley- och toilémönster i typisk och alltid lika stilsäker Ralph lauren-stil. Där en romantisk lantlig inredning mixas med klassisk New England-stil. En tidlös vacker inredningsstil som passar lika bra på landet som i våningen i stan.

Ralph Lauren är den amerikanska kläddesignern som växte upp i tuffa kvarter i Bronx i New York och lite otippat först blev känd i för sina klassiska sportkläder, Polo Ralph Lauren - pikétröjorna med hästpolo-logotypen. Ralph Lauren har alltid varit ett fan av både preppy-looken och vintage kläder och är en mästare på att mixa de två. Idag har Ralph Lauren ett internationellt imperium som inkluderar allt från parfymer till kläder, skor, solglasögon, heminredning och fantastiskt vackra tapeter och tyger i typisk klassisk Ralph Lauren stil.

Tipset:

Ralph Lauren har mängder av helt fantastiska matchande tapeter som passar perfekt till de olika Ralph Lauren tygerna! Mixa gärna randigt, rutigt och blommigt för en läcker effekt.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd140 cm
Färgtegelröd
Material100% Linne
MotivRänder

Fler varor på samma tema:

 • #randigt
 • #tyg
 • #ralph lauren
 • #signature vintage linen
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Ralph Lauren Tyg Mill Pond Stripe poppy/cream

  Ralph Lauren Tyg Mill Pond Stripe poppy/cream

  Ralph Lauren randigt Tyg 'Mill Pond Stripe poppy/cream' i 100% linne

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.