Ralph Lauren Tyg Cobble Street Patchwork Americana

1 595 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 6-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Ralph Lauren Tyg Cobble Street Patchwork Americana

Ralph Lauren Tyg 'Cobble Street Patchwork Americana' är ett läckert tyg med lapptäcksmönster i 100% bomull inspirerat av gamla antika dokument. Mönstret är en mix av sex olika mönster i skönt lite slitna vintage kulörer. Tyget passar för bla gardiner, kuddar och överkast (men inte till möbelklädsel). 'Cobble Street Patchwork Americana' kommer från Ralph Laurens tygkollektion 'Signature Elizabeth Street'. Tvättråd: Kemtvätt. Kan strykas på låg värme, 2 prickar. Flamresistent. Ej för offentlig miljö. Tyget säljes som metervara - ange antal meter i rutan 'Antal'.

STORLEK: Bredd 134,5 cm. Mönsterpassning Horisontell: 134 cm. Mönsterpasssning Vertikal: 2 cm. Typ av mönsterpassning: Rak.

Ralph Lauren´s fantastiskt vackra tyger är en av våra egna favoriter med sina randiga, rutiga och blommiga tyger, paisley- och toilémönster i typisk och alltid lika stilsäker Ralph lauren-stil. Där en romantisk lantlig inredning mixas med klassisk New England-stil. En tidlös vacker inredningsstil som passar lika bra på landet som i våningen i stan.

Ralph Lauren är den amerikanska kläddesignern som växte upp i tuffa kvarter i Bronx i New York och lite otippat först blev känd i för sina klassiska sportkläder, Polo Ralph Lauren - pikétröjorna med hästpolo-logotypen. Ralph Lauren har alltid varit ett fan av både preppy-looken och vintage kläder och är en mästare på att mixa de två. Idag har Ralph Lauren ett internationellt imperium som inkluderar allt från parfymer till kläder, skor, solglasögon, heminredning och fantastiskt vackra tapeter och tyger i typisk klassisk Ralph Lauren stil.

Tipset:

Ralph Lauren har mängder av helt fantastiska matchande tapeter som passar perfekt till de olika Ralph Lauren tygerna! Mixa gärna randigt, rutigt och blommigt för en läcker effekt.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd134,5 cm
MaterialBomull
FärgRöd
MotivRutigt

Fler varor på samma tema:

 • #tyg
 • #ralph lauren
 • #signature amangansett
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Ralph Lauren Tyg Cobble Street Patchwork Americana

  Ralph Lauren Tyg Cobble Street Patchwork Americana

  Ralph Lauren Tyg 'Cobble Street Patchwork Americana' i 100% bomull


  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.