PB Home Möbler och Inredning Online och i Stockholm.

Svenska Märket PB Home designar själva bl a snygga möbler, korgar och textilier.

PB Home är ett svenskt varumärke som själva designar och producerar sina möbler och inredningsdetaljer i en skön mix av tidlöst klassisk och bohemisk stil. Naturnära lugna och nordiska färgskalor i vitt, svart, grått och natur är typiskt för PB Home liksom naturliga material som rotting, trä, metall och bomull. PB Home designar bl a mycket fina möbler som soffbord och matstolar, vackra korgar och textilier som kuddar och överkast. Hos oss på Countrystyle kan du snabbt och enkelt köpa PB Home Online eller i vår Butik i Stockholm (Lidingö).

PB Home startade med backpacker-resor till Indonesien.

PB står för PB Home´s grundare - Pia Rautio och Benn Flataunet. I Början på 90-talet var Pia och Benn, precis som många andra i vår generation, backpackers och reste runt i Indonesien. På första resan tog de med sig några reseminnen hem som även deras familj och vänner blev förälskade i. Ryktet om de fina sakerna spred sig över Trollhättan med omnejd och på så vis såddes fröet till Grossistföretaget PB Home. PB Home samarbetar sedan många år tillbaka med några få hantverkarfamiljer i Indonesien där alla produkter görs för hand med stort fokus på kvalitet och finish.

COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.