PB Home Spegelampett Guld

379 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 2-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

PB Home Spegelampett Guld

PB Home Spegellampett Guld i vintagestil med ljushållare för blockljus. Spegeln har ram i metall med guldfinish, höjd 38 cm. En vägglampett är ett perfekt sätt att snabbt skapa en mysig känsla i rummet!

STORLEK: Höjd 38 cm. Bredd 18 cm.

PB Home är ett svenskt varumärke som själva designar och producerar sina möbler och inredningsdetaljer. PB står för PB Home´s grundare - Pia och Benn. Närmare bestämt Pia Rautio och Benn Flataunet. I Början på 90-talet var Pia och Benn, precis som många andra i vår generation, backpackers och reste runt i Indonesien. På första resan tog de med sig några reseminnen hem som även deras familj och vänner blev förälskade i, ryktet om de fina sakerna spred sig över Trollhättan med omnejd och på så vis såddes fröet till PB Home. PB Home samarbetar sedan många år tillbaka med några få hantverkarfamiljer i Indonesien där alla produkter görs för hand med stort fokus på kvalitet och finish. Vi på Countrystyle.se är Återförsäljare av PB Home Online och i vår Butik i Stockholm (Lidingö).

Tipset:

PB Homes fina lampett i metall finns även i svart

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd38 cm
Diameter18 cm
MaterialMetall
FärgGuldfärgad

Fler varor på samma tema:

 • #spegel
 • #pb home
 • #lampett
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  PB Home Spegelampett Guld

  PB Home Spegelampett Guld

  PB Home Spegelampett Guld med ram i svart metall, höjd 38 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.