Owl Streets Poster Stockholm 1888

229 SEK

Antal i lager: -

Leverans ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Owl Streets Poster Stockholm 1888, i storlek A3

Vi är ju några stycken som älskar Stockholm och gärna drömmer oss tillbaka med Owl Streets lättplacerade snygga Poster 'Stockholm 1888'. A3-Postern är tryckt på 160g matt papper med en snygg, naturlig struktur och fin färgåtergivning. OBS! ramen ingår ej! Men Owl Streets supersnygga handgjorda Posterhängare är fina till.

STORLEK: A3 - 297 × 420 mm

Owl Streets snygga och smarta hängare till din poster hittar du här.

Owl Streets är ett litet designföretag som drivs av hipstervännerna Niclas Boman och David Johansson. Niclas och David gör fina posters i vintagestil – som Posters av gamla kartor över städer som Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och så den fina postern med den gamla kartan över Norden. Owl Streets posterhängare i trä i vintagestil är en annan poppis produkt från Niclas och David. Owl Streets är ett litet Hipstermecka som inspireras av klassiker inom litteratur, populärkultur och i kontrasterna mellan skogen och det moderna stadslivet. Owl Streets gör även kokböcker och i samarbete med vännen Gustav Johansson har Niclas och David tagit fram vego-kokböckerna 'Jävligt God Husman' och 'Jävligt Gott – bloody good vegetarian BBQ'. Letar du efter en återförsäljare Online av Owl Streets snygga Posters, posterhängare och kokböcker har du kommit alldeles rätt! 

Tipset:

I samma serie av Posters Kartor från Owl Streets finns många matchande Posters med kartor över London, Stockholm och Norden etc. som är jättefina att hänga tillsammans!

Faktarutan:

Art. Nr

Längd297 mm
Höjd420 mm
MaterialPapper

Fler varor på samma tema:

 • #poster karta
 • #owl streets
 • #posters städer
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Owl Streets Poster Stockholm 1888

  Owl Streets Poster Stockholm 1888

  Owl Streets Poster Stockholm 1888, storlek A3 30x40 cm - ramen ingår ej!

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.