Nordal Vägglampa Paris Svart

ORD. 1 598 SEK

898 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Vägglampa 'Paris' svart vintagestil

Nordal Vägglampa 'Paris' i en läcker vintagestil i svart järn som för tankarna till ett gammalt sydfranskt Hotel... Den mjölkvita glödlampan/ljuskällan är inkluderad i priset! Glödlampan är dimbar. Lampan har Kontakt för av/på. Gjord för montering på vägg med dold sladd. Stor lampfattning E27. Max 15 W. CE-märkt. Vikt: 0,7 kg. 

STORLEK: Höjd 33 cm. Bredd 33 cm. Djup 12,7 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal Vägglampa Paris finns även i mässing finish.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd33 cm
Höjd33 cm
FärgSvart
Djup12,7 cm
MaterialMetall

Fler varor på samma tema:

 • #lampa
 • #vägglampa
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Vägglampa Paris Svart

  Nordal Vägglampa Paris Svart

  Nordal Vägglampa 'Paris' i vintagestil svart metall/vitt porslin, höjd 33 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.