Nordal Vägghylla Rotting

2 495 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-9 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Vägghylla Rotting / Trä

Nordal Vägghylla i Rotting / Trä med snygg genombruten rotting i bakstycket och de två hyllorna. En stabil rottinghylla med en touch av 50-tal förstärkt med träribbor. Nordals fina hylla ger ett större intryck i verkligheten än på bild. En riktig snygging för hemmets alla rum! Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. En av våra egna favoriter! Metallhängen för vägghängning ingår.

STORLEK: Bredd 55 cm. Höjd 70 cm. Djup 14,5 cm.

 

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal har flera snygga matchande möbler i rotting.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd55 cm
Höjd70 cm
FärgNaturfärgad
Djup14,5 cm
MaterialRotting/Trä

Fler varor på samma tema:

 • #nordal
 • #hylla
 • #vägghylla
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Vägghylla Rotting

  Nordal Vägghylla Rotting

  Nordal Vägghylla Rotting, bredd 55 cm, höjd 70 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.