Nordal Svart Korgstol med dyna

1 900 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 1/2 vecka

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Svart Korgstol med dyna

Nordal Svart Korgstol inklusive dyna är en riktig snygging med läckra former som ger en lätt och luftig känsla och passar bra som matbordsstol till trädgårdsbordet. (Korgstolen går även att använda som matbordsstol inomhus men har lite lägre rygg och sittbredd än Nordals liknande men lite kraftigare stol i rotting.) Underrede i svart metall. Stolen kan torkas av försiktigt med fuktig trasa. Den svarta sittkudden är 5 cm tjock i 100% polyester. Maxvikt 100 kg.

STORLEK: Höjd 82 cm. Bredd 58 cm. Djup 62 cm. Sitthöjd 42 cm + kudde. Max 100 kg.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals rottingstol passar perfekt som matbordsstol - såväl inne som i uterummet!

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd58 cm
Höjd82 cm
MaterialKorg/Metall
FärgSvart
Djup65 cm

Fler varor på samma tema:

 • #stol
 • #nordal
 • #matbordsstol
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Svart Korgstol med dyna

  Nordal Svart Korgstol med dyna

  Nordal Svart Korgstol inklusive dyna - svart metallunderrede

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.