Nordal Svart Golvskåp / Vitrinskåp Järn/Glas

21 290 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-14 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Svart Golvskåp / Vitrinskåp Järn/Glas

Nordal Svart Golvskåp / Vitrinskåp Järn/Glas. Intressant design där hela bakstycket är i klarglas - bra för dig som vill att väggen/tapeten ska synas bakom skåpet! Glasskåp med även sidostycken och de två dörrarna i glas. Tre glashyllor invändigt, 5 mm tjocka med max belastning 25 kg per hylla. Ett perfekt displayskåp! Nordals snygga golvhylla har en bastant stomme i järn - en riktig snygging för hemmets alla rum! Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. En av våra egna favoriter! Skåpet väger 86 kg.

STORLEK: Bredd 90 cm. Höjd 153 cm. Djup 46 cm.

 


Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal har flera snygga matchande möbler i svart.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd90 cm
Höjd153 cm
MaterialJärn/Glas
FärgSvart
Djup46 cm

Fler varor på samma tema:

 • #nordal
 • #skåp
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Svart Golvskåp / Vitrinskåp Järn/Glas

  Nordal Svart Golvskåp / Vitrinskåp Järn/Glas

  Nordal Svart Golvskåp / Vitrinskåp Järn/Glas, bredd 90 cm, höjd 153 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.