Nordal Stol 'Black' läder

ORD. 2 740 SEK

1 540 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal stol 'Black' svart läder

Nordal stol 'Black' i svart läder med ben av metall är en handgjord stol i snygg industristil som passar bra som bl a matbordsstol med lagom sitthöjd och  bekvämt sittdjup. Plastpluppar under benen skyddar ditt golv. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla och ska ha en charmig lite sliten vintagelook med en tydligt rustik känsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och du kan inte räkna med en perfekt industritillverkad finish. Maxvikt 100 kg.

STORLEK: Höjd 79 cm. Bredd 50 cm. Djup 45 cm. Sitthöjd 45 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals stol 'Black' passar bra som matbordsstol

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd50 cm
Höjd79 cm
Djup45 cm
Materialmetall/läder
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #stol
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Stol 'Black' läder

  Nordal Stol 'Black' läder

  Nordal stol 'Black' i läder med ben av metall är en handgjord stol i snygg industristil

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.