Nordal Solspegel Art Deco

1 990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal stor Solspegel 'Art Deco'

Nordal stor Solspegel 'Art Deco' i vintage behandlad guld finish, diameter 88 cm. Nordals stiliga spegel har tydliga Art Deco influenser med sitt raka formspråk. 'Soltrålarna' närmast själva spegelcirkeln är i läckert vintagebehandlad grågrön metall. Hängen för upphängning på baksidan. Spegeln väger inte så mycket och är därför lättplacerad på de flesta typer av väggar. Matchar snyggt till Nordals övriga möbler i Art Deco-stil, soffborden tex.

STORLEK: Diameter 88 cm. Djup 4 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals snygga spegel matchar snyggt till Nordals övriga möbler i Art Deco-stil.

Faktarutan:

Art. Nr

Diameter88 cm
Djup4 cm
MaterialMetall
FärgGuldfärgad

Fler varor på samma tema:

 • #art deco
 • #spegel
 • #nordal
 • #rund spegel
 • #solspegel
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Solspegel Art Deco

  Nordal Solspegel Art Deco

  Nordal stor Solspegel 'Art Deco' i vintage behandlad guld finish, diameter 88 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.