Nordal Soffbord 2-sats Natural trä / glas

3 512 SEK

Antal i lager: -

Förbeställ nu - begränsat antal, leverans ca 10/2

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Soffbord / Sidobord 2-sats trä / glas 'Natural'

Nordal runt Soffbord / Sidobord 2-satsbord 'Natural' superläckert satsbord med skivor i härdat glas och bortsstativ i nya trendmaterialet - trä! Bordsunderredet har fina, mjuka former i trä och bordsskivor i klarglas. Nordals luftiga fina bord passar bra även i mindre rum. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och du kan inte räkna med en perfekt industritillverkad finish.

STORLEK: Större bordet: Diameter 61 cm. Höjd 60 cm. Mindre bordet: Diameter 51 cm. Höjd 50 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Bord med glasskiva är perfekta även i mindre rum då det alltid ger ett luftigt intryck, att se golvet under bordet gör att rummet ser mycket större ut!

Faktarutan:

Art. Nr

StorlekH:61cm/Dia:60cm. H:51cm/Dia 50cm.
MaterialTrä
FärgNaturfärgad

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #sidobord
 • #runt soffbord
 • #bord
 • #nordal
 • #satsbord
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Soffbord 2-sats Natural trä / glas

  Nordal Soffbord 2-sats Natural trä / glas

  Nordal Soffbord / Sidobord 2-sats 'Natural' trä / glas riktigt läckert soffbord i nya trendmaterialet - trä!

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.