Nordal Soffbord Midnight Marble

6 690 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 1/2 - 2 veckor

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Soffbord / Sidobord 'Midnight Marble' 

Nordal Soffbord / Sidobord 'Midnight Marble' är ett lyxigt soffbord med bordsskiva i svart, vackert marmorerad marmor och bordsunderrede i svart metall. En läcker detalj som också ökar stabiliteten är de två runda extra metallringarna kring bordsbenen. Bordet har tre ben för mer utrymme under. Plastpluppar under benen skyddar ditt golv. Bordet har en perfekt höjd och rejäl storlek. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och har inte en perfekt industritillverkad finish.

STORLEK: Höjd 50 cm. Diameter 80 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals stiliga soffbord finns också som sidobord.

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd50 cm
Diameter80 cm
FärgSvart
MaterialMetall & Marmor

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #runt soffbord
 • #bord
 • #marmor
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Soffbord Midnight Marble

  Nordal Soffbord Midnight Marble

  Nordal Soffbord / Sidobord Midnight Marble med bordsskiva i svart marmor och bordsunderrede i svart metall, 57x50 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.