Nordal Soffbord Flower Large

5 590 SEK

Antal i lager: -

Nyhet på väg in - Förbeställ nu!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Soffbord Flower Large

Nordal Soffbord 'Flower Large' är ett jättevackert soffbord med blomformad bordsskiva i en mix av Art Deco-stil med sina organiska former och modernt med en nätt känsla. Soffbordet har underrede i mässingsfinish och skivor i mörkt glas. Plastpluppar under benen skyddar ditt golv. (Bordet säljs INTE i paket som Satsbord - priset här 5.590:- är för det större bordet.)

STORLEK: Diameter 90 cm. Höjd 45 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal har mängder av matchande inredningsdetaljer i läcker Art Deco stil, tex kuddar i sammet, bordslampor, överkast mm.

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd45 cm
Diameter90 cm
MaterialMetall/Glas
FärgMässingsfärg

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #mässing
 • #art deco
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Soffbord Flower Large

  Nordal Soffbord Flower Large

  Nordal Soffbord Flower Large med underrede i mässingsfinish och skivor i mörkt glas (priset är för det större bordet)

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.