Nordal Soffbord Dekadent

5 490 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Soffbord Dekadent

Nordal Soffbord 'Dekadent' är ett stilrent soffbord med strikta former och Art Deco-influenser. Soffbordet med sin nätta känsla passar lika bra i en modern som i en klassisk inredning. Soffbordet är en låg modell (höjd 40 cm) och har underrede i mässingsfinish och skivor i mörkt glas. Plastpluppar under benen skyddar ditt golv. 

STORLEK: Höjd 45 cm. Bredd 90 cm. Djup 60 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal har mängder av matchande inredningsdetaljer i läcker Art Deco stil, tex kuddar i sammet, bordslampor, överkast mm.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd90 cm
Bredd60 cm
Höjd45 cm
MaterialMetall/Glas
FärgMässingsfärg

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #mässing
 • #art deco
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Soffbord Dekadent

  Nordal Soffbord Dekadent

  Nordal Soffbord Dekadent med underrede i mässingsfinish och skivor i mörkt glas.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.