Nordal Soffbord Decadent Mässing / Glas

5 490 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid Oktober!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Soffbord 'Decadent' Mässing finish / Rökfärgat Glas

Nordal Soffbord 'Decadent' i Mässing finish med övre bordsskivan i rökfärgat glas och undre bordsskivan i metall/mässingfinish. Decadent är ett exklusivt och stilrent rektangulärt, ganska lågt soffbord - med en extra undre hylla för förvaring. Bordet har en bra höjd och storlek. Plastpluppar under benställningen skyddar ditt golv. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och har inte en perfekt industritillverkad finish. Tack och lov!

STORLEK: Höjd 45 cm. Bredd 90 cm. Djup 60 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Det är väldigt snyggt att ställa 2 rektangulära bord bredvid varandra och skapa ett fyrkantigt bord.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd90 cm
Höjd45 cm
Djup60 cm
MaterialMässing finish/Mörkt Glas
FärgVit

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #bord
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Soffbord Decadent Mässing / Glas

  Nordal Soffbord Decadent Mässing / Glas

  Nordal Soffbord 'Decadent' Mässing finish / Rökfärgat Glas, längd 90 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.