Nordal Soffbord Black Oxid

6 495 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Soffbord / Sidobord 'Black Oxid' 

Nordal Soffbord / Sidobord 'Black Oxid' med bordsskiva i oxiderad aluminium, är ett läckert soffbord i perfekt storlek med bordsskiva i cool oxiderad aluminium och bordsunderrede i svart järn. Plastpluppar under benställningen skyddar ditt golv. Bordet har en perfekt höjd som passar de flesta soffor och rejäl storlek. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och har inte en perfekt industritillverkad finish.

STORLEK: Höjd 47 cm. Diameter 90 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals stiliga soffbord går lika bra att använda inne som ute under tak!

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd47 cm
Diameter90 cm
MaterialAluminium/Järn
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #runt soffbord
 • #bord
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Soffbord Black Oxid

  Nordal Soffbord Black Oxid

  Nordal Soffbord / Sidobord 'Black Oxid' med bordsskiva i oxiderad aluminium, dia 90 cm/Höjd 47 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.