Nordal Skåp på ben Midnight Svart Glas/Metall

15 440 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Skåp på ben Midnight Svart Glas/Metall

Nordal Golvskåp 'Midnight' på ben är ett snyggt skåp i industristil med sidor och dörrar i glas och hyllplan och stomme i metall. Avstånd mellan hyllplanen 32 cm. Ett stort och stiligt skåp som tack vare sidorna i glas ändå ger ett snyggt, luftigt intryck. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och har inte en industritillverkad finish. Tack och lov. Varje hyllplan tål en maxvikt på 30 kg. Glaset är 5 mm tjockt. Hela skåpet väger 85 kg.

STORLEK: Höjd 153 cm. Bredd 90 cm. Djup 46 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

I samma serie skåp i glas/metall finns även bl a ett lägre skåp på ben.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd90 cm
Höjd153 cm
Djup46 cm
MaterialGlas/Metall
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #nordal
 • #skåp
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Skåp på ben Midnight Svart Glas/Metall

  Nordal Skåp på ben Midnight Svart Glas/Metall

  Nordal Golvskåp på ben Midnight Svart Glas/Metall, med sidor i glas, höjd 153 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.