Nordal Sidobord / Sängbord Teak Rotting Svart

5 880 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-9 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Sidobord / Sängbord Teak Rotting Svart

Nordal Sidobord / Sängbord / Avlastningsbord / Hallbord i Teak, med en låda fram i genombruten rotting med en lucka som öppnas nedåt. Skyddanden glasskiva ovanpå ingår i priset! Nordals snygga sidobord är i svartlackerad teak - en riktig snygging för hemmets alla rum! Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. En av våra egna favoriter!

STORLEK: Bredd 90 cm. Höjd 80 cm. Djup 35 cm.

 

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal har flera snygga matchande möbler i svartlackerad teak.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd90 cm
Höjd80 cm
MaterialTeak
FärgSvart
Djup35 cm

Fler varor på samma tema:

 • #sängbord
 • #sidobord
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Sidobord / Sängbord Teak Rotting Svart

  Nordal Sidobord / Sängbord Teak Rotting Svart

  Nordal Sidobord / Sängbord i Teak Rotting Svart, bredd 90 cm, höjd 80 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.