Nordal Sidobord Palm Beach

2 398 SEK

Antal i lager: -

Nyhet på väg in - Förbeställ nu!

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Sidobord Palm Beach

Nordal ovalt Sidobord Palm Beach är ett läckert sidobord med tydliga influenser av Amerikanska Östkusten och Art Deco. (Bordet ser runt ut på bilden men är 5 cm bredare än det är djupt.) Sidobordet Palm Beach passar lika bra i en modern som i en klassisk inredning. Sidobordet har underrede i mattborstad mässingsfinish och skivor i mörkt glas. Plastpluppar under benen skyddar ditt golv. 

STORLEK: Höjd 58 cm. Bredd 40 cm. Djup 35 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal har mängder av matchande inredningsdetaljer i läcker Art Deco stil, tex kuddar i sammet, bordslampor, överkast mm.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd40 cm
Höjd58 cm
Djup35 cm
MaterialMetall/Glas
FärgMässingsfärg

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #mässing
 • #art deco
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Sidobord Palm Beach

  Nordal Sidobord Palm Beach

  Nordal ovalt Sidobord 'Palm Beach' med underrede i mässingsfinish och skivor i mörkt glas.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.