Nordal Sidobord Brooklyn L svart

990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid slutet Februari

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Sidobord 'Brooklyn L' på ben svart

Nordal Sidobord 'Brooklyn L' på ben, i svart metall i industrlstil i genombrutet metallnät. En extra praktisk förvaringshylla för tidningar stickningen, hörlurar, padda etc... Smart möbel på små ytor då den har mer djup än bredd och många användningsområden, bord, sängbord, förvaring, blombord! Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. En av våra egna favoriter!

STORLEK: Bredd 35 cm. Höjd 41 cm. Djup 40 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Smart möbel på små ytor då den har mer djup än bredd! Går lika bra att använda inne som ute under tak!

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd35 cm
Höjd41 cm
MaterialMetall
FärgSvart
Djup40 cm

Fler varor på samma tema:

 • #bord
 • #nordal
 • #förvaring
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Sidobord Brooklyn L svart

  Nordal Sidobord Brooklyn L svart

  Nordal Sidobord 'Brooklyn L' på ben, i svart metall i industristil, höjd 41 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.