Nordal Sidobord Ava svart

1 450 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-7 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Sidobord 'Ava' matt svart

Nordal Sidobord 'Ava' i svart metall med bordsskiva i klarglas, är ett lika snyggt som praktiskt litet bord med många användningsområden. Endast 25 cm djupt passar det fint även i mindre rum och det är jättebra som sängbord! Nordals möbler är handgjorda och känns inte industriellt tillverkade vilket är ett trevligt plus.

STORLEK: Bredd 50 cm. Höjd 45 cm. Djup 25 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Använd Nordals Ava-bord som sidobord eller ett exklusivt sängbord. 

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd50 cm
Höjd45 cm
FärgSvart
Djup25 cm
MaterialMetall/Glas

Fler varor på samma tema:

 • #sängbord
 • #sidobord
 • #drinkbord
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Sidobord Ava svart

  Nordal Sidobord Ava svart

  Nordal Sidobord 'Ava' svart med bordsskiva i klarglas, bredd 50 cm, höjd 45 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.