Nordal Satsbord Art Deco

2 990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-10 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Satsbord Art Deco

Nordal Satsbord 'Art Deco' i metall med mattborstad guld finish och trendigt rökfärgat glas. Nordals snygga satsbord är så gott som kvadratiska i en nätt, luftig och lättplacerad design och passar både som mindre soffbord eller sidobord / avlastningsbord. Nordal har en hantverksmässig tillverkning där varje möbel tillverkas för hand och därför inte har en industritillverkad finish, utan varje möbel är unik (personlig säger vi). 

STORLEK: Större bordet: Bredd 46 cm. Djup 38 cm. Höjd 61 cm. Mindre bordet: Bredd 42 cm. Djup 34 cm. Höjd 55 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Bord med glasskiva är perfekta även i mindre rum då det alltid ger ett luftigt intryck, att se golvet under bordet gör att rummet ser mycket större ut!

Faktarutan:

Art. Nr

StorlekStörre bordet: Bredd 46 cm. Djup 38 cm. Höjd 61 cm. Mindre bordet: Bredd 42 cm. Djup 34 cm. Höjd 55 cm.
MaterialMetall
FärgGuldfärgad

Fler varor på samma tema:

 • #soffbord
 • #sidobord
 • #bord
 • #art deco
 • #nordal
 • #satsbord
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Satsbord Art Deco

  Nordal Satsbord Art Deco

  Nordal Satsbord 'Art Deco' i metall med guld finish och trendigt rökfärgat glas, bredd 46 cm, höjd 61 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.