SALE Fav

Spara
Favorit

Nordal rund Spegel hylla guld

ORD. 998 SEK

698 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 2-3 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal rund Spegel med hylla 'Gold' 

Nordal rund Spegel med hylla 'Gold' i trendigt mattborstad guldfinish, diameter 42 cm. Hängen för upphängning på baksidan. Spegeln väger inte så mycket och är därför lättplacerad på de flesta typer av väggar. Matchar snyggt till Nordals övriga möbler i samma mattborstade guld finish - soffborden Art Deco tex.

STORLEK: Diameter 42 cm. Djup - hyllan är 14 cm djup.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals snygga spegel matchar snyggt till Nordals övriga möbler i samma mattborstade guld finish - soffborden Art Deco tex.

Faktarutan:

Art. Nr

Diameter42 cm
MaterialMetall
FärgGuldfärgad
Djup14 cm

Fler varor på samma tema:

 • #art deco
 • #spegel
 • #nordal
 • #rund spegel
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal rund Spegel hylla guld

  Nordal rund Spegel hylla guld

  Nordal rund Spegel med hylla 'Gold' i trendigt mattborstad guldfinish, diameter 42 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.