Nordal Puff / Förvaring mild rosa

4 595 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 5-10 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Puff / Förvaring mild rosa

Nordal Puff / Förvaring / bord i mild rosa manchester med öppningsbart lock och fina fransar i vinrött nedtill! En av våra favoriter i typisk Art Deco-stil - och lika lyxig som praktisk! Ställ en bricka på Puffen så funkar den som snyggt soffbord / sidobord! Både storleken och höjden är perfekta för det. Puffen passar också jättebra för t ex förvaring i sovrummet eller som bekväm fotpall vid soffan... 

STORLEK: Diameter 60 cm. Höjd 45 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals snygga puff med förvaring finns även i en mild rosa färg.

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd45 cm
Diameter60 cm
MaterialManchester
FärgBlå

Fler varor på samma tema:

 • #nordal
 • #puff
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Puff / Förvaring mild rosa

  Nordal Puff / Förvaring mild rosa

  Nordal Puff / Förvaring / bord i mild rosa manchester med öppningsbart lock och fina fransar i vinrött nedtill! Diameter 60 cm, höjd 45 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.