Nordal Pall / Sidobord svart Rotting

1 398 SEK

Antal i lager: -

Förbeställning

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Pall / Sidobord i svart Rotting

Nordal Pall / Sidobord i svart Rotting - också fin att använda som sängbord eller sidobord... Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla.

STORLEK: Höjd 50 cm. Bredd 50 cm. Djup 35 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals coola rottingpall har många användningsområden. Fin som sängbord eller för avlastning i t ex badrum eller uterum.

Faktarutan:

Art. Nr

StorlekHöjd 50 cm. Bredd 50 cm. Djup 35 cm.
MaterialRotting
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #rotting
 • #sidobord
 • #pall
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Pall / Sidobord svart Rotting

  Nordal Pall / Sidobord svart Rotting

  Nordal Stool / Sidetable black RattanNordal Pall / Sidobord i svart Rotting - också fin att använda som sängbord eller sidobord...

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.