Nordal Matta Trees

2 152 SEK

Antal i lager: -

Förbeställ nu - begränsat antal, leverans mars

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Matta 'Trees'

Nordal Matta 'Trees' stor jättesnygg handtryckt matta i gammal handgjord blocktryck-teknik, mattan är sedan stentvättad för att få en lite använd, skön Boho-stil. Nordals fina matta är lagom kraftig för att ligga kvar bra på plats men är ändå smidig att ta ut och skaka. Tvättråd: Kemtvätt.

STORLEK: Längd 250 cm. Bredd 200 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals snygga matta är lika snygg framför soffan eller sängen som under matbordet.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd200 cm
Höjd250 cm
Material100% bomull
Färgvit, ljusgrå

Fler varor på samma tema:

 • #matta
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Matta Trees

  Nordal Matta Trees

  Nordal Matta 'Trees' handtryckt stor stentvättad matta i skön Boho-stil, storlek 250x200 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.