Nordal Matbord runt svart trä

6 395 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 1/2 - 2 veckor

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Matbord runt svart 

Nordal Matbord runt svart med bordsskiva i recyklat trä och fina gulddetaljer överst på benen som skänker en exklusiv touch åt bordet. Runda matbord är mysiga då samtliga kan ha ögonkontakt. 4-5 personer får plats vid det nätta bordet som passar även i mindre rum/kök. Bordet har ingen utdragsskiva. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och har inte en perfekt industritillverkad finish.

STORLEK: Höjd 76 cm. Diameter 120 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Runda matbord är mysiga då samtliga kan ha ögonkontakt.

Faktarutan:

Art. Nr

Höjd76 cm
Diameter120 cm
MaterialTrä
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #bord
 • #nordal
 • #matbord
 • #runt matbord
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Matbord runt svart trä

  Nordal Matbord runt svart trä

  Nordal Matbord runt svart med bordsskiva i recyklat trä, dia 120 cm/Höjd 76 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.