Nordal Klocka Train Station

ORD. 2 190 SEK

1 990 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1-2 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal stor väggklocka 'Train Station' svart metall

Nordal rund Väggklocka 'Train Station' är en stor och stilig väggklocka i svart mattlackad metall, med visare i koppar finish, diameter 75 cm.

STORLEK: Diameter 75 cm. Djup 6 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals snygga stora klocka i svart metall matchar bra till våra industrilampor / taklampor 'Factory Shack' från HK Living som också finns i matt svart metall!

Faktarutan:

Art. Nr

Diameter75 cm
MaterialMetall
FärgSvart
Djup6 cm

Fler varor på samma tema:

 • #nordal
 • #klocka
 • #väggklocka
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Klocka Train Station

  Nordal Klocka Train Station

  Nordal stor väggklocka 'Train Station' i svart metall, diameter 75 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.