Nordal Högt Skåp på ben Mondo Svart Glas/Metall

19 580 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal högt Skåp på ben Mondo svart Glas/Metall

Nordal högt Golvskåp på ben 'Mondo' med sidor, dörrar och även bakstycke i glas och hyllplan med glashyllor Ett riktigt stort och stiligt skåp som tack vare sidorna i glas ändå ger ett snyggt, luftigt intryck. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och har inte en industritillverkad finish. Tack och lov. Varje hyllplan tål en maxvikt på 14 kg. Hela skåpet väger ca 83 kg.

STORLEK: Höjd 198 cm. Bredd 112 cm. Djup 41 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

I samma serie skåp i glas/metall finns även bl a ett lägre skåp på ben.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd112 cm
Höjd198 cm
Djup41 cm
MaterialGlas/Metall
FärgSvart

Fler varor på samma tema:

 • #nordal
 • #skåp
 • Kompisprodukter :

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Högt Skåp på ben Mondo Svart Glas/Metall

  Nordal Högt Skåp på ben Mondo Svart Glas/Metall

  Nordal högt Golvskåp på ben 'Mondo' Svart Glas/Metall, med sidor i glas, höjd 198 cm

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.