Nordal Hallbänk / Skohylla svart

2 940 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 4-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Hallbänk / Skohylla svart metall

Nordal Hallbänk / Skohylla i svart metall / järn är en handgjord hallbänk i snygg industristil med praktiskt ställ för paraplyer etc. Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla och ska ha en charmig lite sliten vintagelook med en tydligt rustik känsla. Varje möbel är därför unik (personlig säger vi) och du kan inte räkna med en perfekt industritillverkad finish. Maxvikt 60 kg.

STORLEK: Bredd 85 cm. Höjd 59 cm. Djup 32 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

En inte så djup hallmöbel (djup 32 cm) som passar perfekt också i den lilla hallen.

Faktarutan:

Art. Nr

Bredd85 cm
Höjd59 cm
FärgSvart
Djup32 cm
Materialmetall

Fler varor på samma tema:

 • #nordal
 • #bänk
 • #skohylla
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Hallbänk / Skohylla svart

  Nordal Hallbänk / Skohylla svart

  Nordal Hallbänk / Skohylla svart metall, bredd 85 cm, höjd 59 cm, bredd 85 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.