Nordal Golvskåp Trä / Glas Amber

10 659 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 6-8 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Delbetala med Klarna Faktura fr XXX:-/månad

Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Golvskåp Trä / Glas 'Amber' natur

Nordal Golvskåp i Acaciaträ / Glas 'Amber' natur. En fin detalj är att skåpet även har sidor i glas vilket ger ett luftigt intryckt. Det snygga skåpet har tre hyllplan invändigt, två löstagbara i glas samt ett fast hyllplan i trä. Höjden mellan hyllorna är 33 cm. Max belastning för glashyllorna är 20 kg per hylla. Nordals snygga golvhylla är i naturfärgat, vaxat acaciaträ från certifierad odling. Skåpet är en riktig snygging för hemmets alla rum! Nordals möbler är handgjorda med en tydlig hantverkskänsla. En av våra egna favoriter! 

STORLEK: Bredd 90 cm. Höjd 154 cm. Djup 35 cm. Vikt: 62,5 kg.

 

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil med stort inslag av industristil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordal har flera snygga matchande möbler.

Faktarutan:

Art. Nr

LängdWidth 90 cm. Height 154 cm. Depth 35 cm. Weight: 62.5 kg.
Bredd90 cm
Höjd154 cm
MaterialAcaciaträ/Glas
FärgNaturfärgad
Djup35 cm

Fler varor på samma tema:

 • #nordal
 • #skåp
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Golvskåp Trä / Glas Amber

  Nordal Golvskåp Trä / Glas Amber

  Nordal Golvskåp Trä / Glas 'Amber' natur,  bredd 90 cm, höjd 154 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.