Nordal Gångmatta Magic Vintage

998 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 10-15 dagar

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Gångmatta 'Magic Vintage' 

Nordal Gångmatta 'Magic Vintage' är en jaquardvävd gångmatta i bomull i riktigt härlig lite sliten vintagestil med läckra blekta färgnyanser av sand, powder pink och grågrönt. En av våra favoriter i vårens sortiment! Mattan är vävd i 90% bomull med 10% polyester i varpen för ökad slitstyrka. En stadig matta men som ändå smidig att ta ut och skaka. Tvättråd: Kemtvätt. 

STORLEK: Bredd 75 cm. Längd 200 cm. 

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals snygga matta är perfekt som gångmatta i hallen - hallmatta.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd200 cm
Bredd75 cm
Material90% bomull

Fler varor på samma tema:

 • #matta
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Gångmatta Magic Vintage

  Nordal Gångmatta Magic Vintage

  Nordal Gångmatta 'Magic Vintage' är en läcker jaquardvävd matta i bomull, 75cmx200 cm.

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2015 ALL RIGHTS RESERVED.