Nordal Gångmatta Gobeläng

1 398 SEK

Antal i lager: -

Leveranstid ca 1 1/2 vecka

Fråga om varan? >
 
E-mail:


Meddelande:


Beskrivning

Läs mer om varan

Leverans

Nordal Gångmatta 'Gobeläng' 

Nordal Gångmatta 'Gobeläng' är en mjuk matta i bomullschenille, längd 2 meter, bredd 75 cm. Baksidan har halkskydd i latex som gör att gångmattan ligger kvar bra på plats. Mattan är är ändå smidig att ta ut och skaka. Tvättråd: Kemtvätt eller Maskintvätt 30°.

STORLEKAR: Längd 200 cm. Bredd 75 cm.

Danska märket Nordal gör bl a snygga möbler. Varje produkt är handgjord efter gamla metoder med en tydlig hantverkskänsla i skön vintage-stil och du får räkna med en charmig skavank lite här och var som gör just din sak unik! Nordal har en passion för det genuina med naturliga material som trä och metall och en tydlig, lite robust stil som vi verkligen tycker om. Från Nordal köper vi bl a snygga soffbord, hyllor, stolar och rullvagnar, handgjorda korgar och textilier som plädar och kuddar. Läckra inredningdetaljer som ljusstakar, lyktor, fotoramar och speglar. Och fina trädgårdstillbehör som trädgårdsmöbler, vattenkannor, krukor, urnor och trädgårdsredskap. Countrystyle är Återförsäljare av Nordal  Online här i vår Webbutik och i vår butik i Stockholm (på Lidingö).

Tipset:

Nordals snygga gångmatta är perfekt som t ex hallmatta.

Faktarutan:

Art. Nr

Längd200 cm
Bredd75 cm
Färggråsvart
Material75% bomull, 25% polyester

Fler varor på samma tema:

 • #matta
 • #nordal
 • Kompisprodukter :

  Du tittade senast på:

  Recensioner

  SKRIV RECENSION  >>

  ***
  SKRIV RECENSION FÅ CHANS ATT VINNA 500! »
  ***

  Läs mer om hur du kan vinna? »

  Skriv recension

  Nordal Gångmatta Gobeläng

  Nordal Gångmatta Gobeläng

  Nordal Gångmatta 'Gobeläng' är en mjuk matta i bomullschenille, längd 2 meter, bredd 75 cm. 

  COUNTRYSTYLE, SAGAVÄGEN 8, 181 42 LIDINGÖ. E-POST: INFO@COUNTRYSTYLE.SE, TEL: 070 - 970 97 70. ® COUNTRYSTYLE ÄR ETT REGISTRERAT VARUMÄRKE HOS PRV. © 2007-2020 ALL RIGHTS RESERVED.